Fackförbund för apotekare

Filtrera enligt din profil

4 fackförbund hittades

Rekommenderas
Omdöme Medlemmar Inkomstförsäkring Kostnad
Omdöme 4.7/5
Medlemmar ca 72 000 Inkomstförsäkring Ingår Avgift 80-250 kr/mån
Omdöme 4.7/5
Medlemmar ca 32 000 Inkomstförsäkring Ingår Avgift 90-240 kr/mån
Omdöme 4.4/5
Medlemmar ca 7 000 Inkomstförsäkring Ingår Avgift 72-299 kr/mån

Välj rätt fackförbund om du arbetar som apotekare

Som apotekare har du möjlighet att bli medlem i något av de fackförbund som visas i listan ovanför. För närvarande finns det 3 fackförbund som du kan bli medlem i som apotekare. Ibland räcker det dock inte med att du arbetar som apotekare utan vissa fackförbund kräver även att du har tagit eller håller på att ta en examen i en akademisk utbildning, helst inom apotek & medicin. Om du studerar och har tänkt att jobba som apotekare senare så kan du i de flesta fall teckna ett studentmedlemskap i något av de 3 facken ovanför.

Genom att klicka på "Läs recension" kan se vilka villkor och förmåner de 3 fackförbunden erbjuder dig som jobbar som apotekare. Du hittar även vår recension av fackförbundet samt omdömen från andra medlemmar som också jobbar inom apotek & medicin. Vill du istället läsa mer om eller bli medlem i något av de 3 fackförbunden i tabellen, klicka på knappen "Gå till facket" så kommer du direkt till fackförbundets hemsida.

Är du osäker på vilket fackförbund du ska välja kan du fråga andra som också jobbar som apotekare vilket fackförbund dom är med i.

Hjälpte den här sidan dig? JA NEJ

Vad är det du behöver hjälp med?

Ditt namn:

Din e-mailadress (om du vill ha svar):

Skicka