Fackförbund för frontendutvecklare

Filtrera enligt din profil

4 fackförbund hittades

Rekommenderas
Omdöme Medlemmar Inkomstförsäkring Kostnad
Omdöme 4.8/5
Medlemmar ca 660 000 Inkomstförsäkring Ingår Avgift 0 kr/mån
Omdöme 4.7/5
Medlemmar ca 33 000 Inkomstförsäkring Ingår Avgift 100–250 kr/mån
Omdöme 4.6/5
Medlemmar ca 153 000 Inkomstförsäkring Ingår Avgift 60–240 kr/mån
Omdöme 4.2/5
Medlemmar ca 155 000 Inkomstförsäkring Ingår Avgift 130–559 kr/mån

Välj rätt fackförbund om du arbetar som frontendutvecklare

Som frontendutvecklare har du möjlighet att bli medlem i något av de fackförbund som visas i listan ovanför. För närvarande finns det 4 fackförbund som du kan bli medlem i som frontendutvecklare. Ibland räcker det dock inte med att du arbetar som frontendutvecklare utan vissa fackförbund kräver även att du har tagit eller håller på att ta en examen i en akademisk utbildning, helst inom data/it. Om du studerar och har tänkt att jobba som frontendutvecklare senare så kan du i de flesta fall teckna ett studentmedlemskap i något av de 4 facken ovanför.

Genom att klicka på "Mer info" kan se vilka villkor och förmåner de 4 fackförbunden erbjuder dig som jobbar som frontendutvecklare. Du hittar även vår recension av fackförbundet samt omdömen från andra medlemmar som också jobbar inom data/it. Vill du istället läsa mer om eller bli medlem i något av de 4 fackförbunden i tabellen, klicka på knappen "Gå till facket" så kommer du direkt till fackförbundets hemsida.

Är du osäker på vilket fackförbund du ska välja kan du fråga andra som också jobbar som frontendutvecklare vilket fackförbund dom är med i.

Hjälpte den här sidan dig? JA NEJ

Vad är det du behöver hjälp med?

Ditt namn:

Din e-mailadress (om du vill ha svar):

Skicka