Fackförbund för 3d-artist

Filtrera enligt din profil

2 fackförbund hittades

Rekommenderas
Omdöme Medlemmar Inkomstförsäkring Kostnad
Omdöme 4.7/5
Medlemmar ca 72 000 Inkomstförsäkring Ingår Avgift 80-250 kr/mån
Omdöme 4.6/5
Medlemmar ca 22 000 Inkomstförsäkring Ingår Avgift 149-262 kr/mån

Välj rätt fackförbund om du arbetar som 3d-artist

Som 3d-artist har du möjlighet att bli medlem i något av de fackförbund som visas i listan ovanför. För närvarande finns det 2 fackförbund som du kan bli medlem i som 3d-artist. Ibland räcker det dock inte med att du arbetar som 3d-artist utan vissa fackförbund kräver även att du har tagit eller håller på att ta en examen i en akademisk utbildning, helst inom design. Om du studerar och har tänkt att jobba som 3d-artist senare så kan du i de flesta fall teckna ett studentmedlemskap i något av de 2 facken ovanför.

Genom att klicka på "Läs recension" kan se vilka villkor och förmåner de 2 fackförbunden erbjuder dig som jobbar som 3d-artist. Du hittar även vår recension av fackförbundet samt omdömen från andra medlemmar som också jobbar inom design. Vill du istället läsa mer om eller bli medlem i något av de 2 fackförbunden i tabellen, klicka på knappen "Gå till facket" så kommer du direkt till fackförbundets hemsida.

Är du osäker på vilket fackförbund du ska välja kan du fråga andra som också jobbar som 3d-artist vilket fackförbund dom är med i.

Hjälpte den här sidan dig? JA NEJ

Vad är det du behöver hjälp med?

Ditt namn:

Din e-mailadress (om du vill ha svar):

Skicka