Fackförbund för redigerare

Filtrera
Din profil

3 fackförbund hittades

Rekommenderas
Omdöme Medlemmar Inkomstförsäkring Kostnad
Medlemmar 660 000 Inkomstförsäkring Ingår Avgift 0 kr/mån
Medlemmar 20 000 Inkomstförsäkring Ingår Avgift 191–279 kr
Medlemmar 8 000 Inkomstförsäkring Ingår ej Avgift 210–305 kr

Välj rätt fackförbund om du arbetar som redigerare

Som redigerare har du möjlighet att bli medlem i något av de fackförbund som visas i listan ovanför. För närvarande finns det 3 fackförbund som du kan bli medlem i som redigerare. Ibland räcker det dock inte med att du arbetar som redigerare utan vissa fackförbund kräver även att du har tagit eller håller på att ta en examen i en akademisk utbildning, helst inom design. Om du studerar och har tänkt att jobba som redigerare senare så kan du i de flesta fall teckna ett studentmedlemskap i något av de 3 facken ovanför.

Genom att klicka på "Mer info" kan se vilka villkor och förmåner de 3 fackförbunden erbjuder dig som jobbar som redigerare. Du hittar även vår recension av fackförbundet samt omdömen från andra medlemmar som också jobbar inom design. Vill du istället läsa mer om eller bli medlem i något av de 3 fackförbunden i tabellen, klicka på knappen "Gå till facket" så kommer du direkt till fackförbundets hemsida.

Är du osäker på vilket fackförbund du ska välja kan du fråga andra som också jobbar som redigerare vilket fackförbund dom är med i.

Hjälpte den här sidan dig? JA NEJ

Vad är det du behöver hjälp med?

Ditt namn:

Din e-mailadress (om du vill ha svar):

Skicka