Fackförbund för försäkringshandläggare

Filtrera
Din profil

6 fackförbund hittades

Rekommenderas
Omdöme Medlemmar Inkomstförsäkring Kostnad
Medlemmar 660 000 Inkomstförsäkring Ingår Avgift 0 kr/mån
Medlemmar 72 000 Inkomstförsäkring Ingår Avgift 94–260 kr
Medlemmar 130 000 Inkomstförsäkring Ingår Avgift 49–270 kr
Medlemmar 32 500 Inkomstförsäkring Ingår Avgift 124–306 kr
Medlemmar 110 000 Inkomstförsäkring Ingår Avgift 50–288 kr
Medlemmar 14 000 Inkomstförsäkring Ingår Avgift 60–280 kr

Välj rätt fackförbund om du arbetar som försäkringshandläggare

Som försäkringshandläggare har du möjlighet att bli medlem i något av de fackförbund som visas i listan ovanför. För närvarande finns det 6 fackförbund som du kan bli medlem i som försäkringshandläggare. Ibland räcker det dock inte med att du arbetar som försäkringshandläggare utan vissa fackförbund kräver även att du har tagit eller håller på att ta en examen i en akademisk utbildning, helst inom ekonomi, bank, försäkring. Om du studerar och har tänkt att jobba som försäkringshandläggare senare så kan du i de flesta fall teckna ett studentmedlemskap i något av de 6 facken ovanför.

Genom att klicka på "Mer info" kan se vilka villkor och förmåner de 6 fackförbunden erbjuder dig som jobbar som försäkringshandläggare. Du hittar även vår recension av fackförbundet samt omdömen från andra medlemmar som också jobbar inom ekonomi, bank, försäkring. Vill du istället läsa mer om eller bli medlem i något av de 6 fackförbunden i tabellen, klicka på knappen "Gå till facket" så kommer du direkt till fackförbundets hemsida.

Är du osäker på vilket fackförbund du ska välja kan du fråga andra som också jobbar som försäkringshandläggare vilket fackförbund dom är med i.

Hjälpte den här sidan dig? JA NEJ

Vad är det du behöver hjälp med?

Ditt namn:

Din e-mailadress (om du vill ha svar):

Skicka