Fackförbund för elkraftsingenjör

Filtrera enligt din profil

3 fackförbund hittades

Rekommenderas
Omdöme Medlemmar Inkomstförsäkring Kostnad
Omdöme 4.8/5
Medlemmar ca 660 000 Inkomstförsäkring Ingår Avgift 0 kr/mån
Omdöme 4.6/5
Medlemmar ca 153 000 Inkomstförsäkring Ingår Avgift 60–240 kr/mån
Omdöme 3.6/5
Medlemmar ca 24 000 Inkomstförsäkring Ingår Avgift 280–680 kr/mån

Välj rätt fackförbund om du arbetar som elkraftsingenjör

Som elkraftsingenjör har du möjlighet att bli medlem i något av de fackförbund som visas i listan ovanför. För närvarande finns det 3 fackförbund som du kan bli medlem i som elkraftsingenjör. Ibland räcker det dock inte med att du arbetar som elkraftsingenjör utan vissa fackförbund kräver även att du har tagit eller håller på att ta en examen i en akademisk utbildning, helst inom el- & energiarbete. Om du studerar och har tänkt att jobba som elkraftsingenjör senare så kan du i de flesta fall teckna ett studentmedlemskap i något av de 3 facken ovanför.

Genom att klicka på "Mer info" kan se vilka villkor och förmåner de 3 fackförbunden erbjuder dig som jobbar som elkraftsingenjör. Du hittar även vår recension av fackförbundet samt omdömen från andra medlemmar som också jobbar inom el- & energiarbete. Vill du istället läsa mer om eller bli medlem i något av de 3 fackförbunden i tabellen, klicka på knappen "Gå till facket" så kommer du direkt till fackförbundets hemsida.

Är du osäker på vilket fackförbund du ska välja kan du fråga andra som också jobbar som elkraftsingenjör vilket fackförbund dom är med i.

Hjälpte den här sidan dig? JA NEJ

Vad är det du behöver hjälp med?

Ditt namn:

Din e-mailadress (om du vill ha svar):

Skicka