Fackförbund för orderläggare

Filtrera enligt din profil

5 fackförbund hittades

Rekommenderas
Omdöme Medlemmar Inkomstförsäkring Kostnad
Omdöme 4.8/5
Medlemmar ca 660 000 Inkomstförsäkring Ingår Avgift 0 kr/mån
Omdöme 4.7/5
Medlemmar ca 72 000 Inkomstförsäkring Ingår Avgift 80-250 kr/mån
Omdöme 4.5/5
Medlemmar ca 40 000 Inkomstförsäkring Ingår Avgift 153-301 kr/mån
Omdöme 4.2/5
Medlemmar ca 5 000 Inkomstförsäkring Ingår Avgift 57 kr/mån

Välj rätt fackförbund om du arbetar som orderläggare

Som orderläggare har du möjlighet att bli medlem i något av de fackförbund som visas i listan ovanför. För närvarande finns det 4 fackförbund som du kan bli medlem i som orderläggare. Ibland räcker det dock inte med att du arbetar som orderläggare utan vissa fackförbund kräver även att du har tagit eller håller på att ta en examen i en akademisk utbildning, helst inom försäljning, inköp, marknadsföring. Om du studerar och har tänkt att jobba som orderläggare senare så kan du i de flesta fall teckna ett studentmedlemskap i något av de 4 facken ovanför.

Genom att klicka på "Läs recension" kan se vilka villkor och förmåner de 4 fackförbunden erbjuder dig som jobbar som orderläggare. Du hittar även vår recension av fackförbundet samt omdömen från andra medlemmar som också jobbar inom försäljning, inköp, marknadsföring. Vill du istället läsa mer om eller bli medlem i något av de 4 fackförbunden i tabellen, klicka på knappen "Gå till facket" så kommer du direkt till fackförbundets hemsida.

Är du osäker på vilket fackförbund du ska välja kan du fråga andra som också jobbar som orderläggare vilket fackförbund dom är med i.

Hjälpte den här sidan dig? JA NEJ

Vad är det du behöver hjälp med?

Ditt namn:

Din e-mailadress (om du vill ha svar):

Skicka