Fackförbund för telefonförsäljare

Filtrera
Din profil

2 fackförbund hittades

Rekommenderas
Omdöme Medlemmar Inkomstförsäkring Kostnad
Medlemmar 660 000 Inkomstförsäkring Ingår Avgift 0 kr/mån
Medlemmar 5 000 Inkomstförsäkring Ingår Avgift 264 kr

Välj rätt fackförbund om du arbetar som telefonförsäljare

Som telefonförsäljare har du möjlighet att bli medlem i något av de fackförbund som visas i listan ovanför. För närvarande finns det 2 fackförbund som du kan bli medlem i som telefonförsäljare. Ibland räcker det dock inte med att du arbetar som telefonförsäljare utan vissa fackförbund kräver även att du har tagit eller håller på att ta en examen i en akademisk utbildning, helst inom försäljning, inköp, marknadsföring. Om du studerar och har tänkt att jobba som telefonförsäljare senare så kan du i de flesta fall teckna ett studentmedlemskap i något av de 2 facken ovanför.

Genom att klicka på "Mer info" kan se vilka villkor och förmåner de 2 fackförbunden erbjuder dig som jobbar som telefonförsäljare. Du hittar även vår recension av fackförbundet samt omdömen från andra medlemmar som också jobbar inom försäljning, inköp, marknadsföring. Vill du istället läsa mer om eller bli medlem i något av de 2 fackförbunden i tabellen, klicka på knappen "Gå till facket" så kommer du direkt till fackförbundets hemsida.

Är du osäker på vilket fackförbund du ska välja kan du fråga andra som också jobbar som telefonförsäljare vilket fackförbund dom är med i.

Hjälpte den här sidan dig? JA NEJ

Vad är det du behöver hjälp med?

Ditt namn:

Din e-mailadress (om du vill ha svar):

Skicka