Fackförbund för slamsugare

Filtrera enligt din profil

5 fackförbund hittades

Rekommenderas
Omdöme Medlemmar Inkomstförsäkring Kostnad
Omdöme 4.7/5
Medlemmar ca 72 000 Inkomstförsäkring Ingår Avgift 0 kr/mån
Omdöme 4.6/5
Medlemmar ca 153 000 Inkomstförsäkring Ingår Avgift 0 kr/mån
Omdöme 4.3/5
Medlemmar ca 13 000 Inkomstförsäkring Ingår Avgift 145-290 kr/mån
Omdöme 2.5/5
Medlemmar ca 30 000 Inkomstförsäkring Ingår ej Avgift 0 kr/mån
Omdöme 2.2/5
Medlemmar ca 14 000 Inkomstförsäkring Ingår ej Avgift kr/mån

Välj rätt fackförbund om du arbetar som slamsugare

Som slamsugare har du möjlighet att bli medlem i något av de fackförbund som visas i listan ovanför. För närvarande finns det 5 fackförbund som du kan bli medlem i som slamsugare. Ibland räcker det dock inte med att du arbetar som slamsugare utan vissa fackförbund kräver även att du har tagit eller håller på att ta en examen i en akademisk utbildning, helst inom fastighet, installation, skötsel. Om du studerar och har tänkt att jobba som slamsugare senare så kan du i de flesta fall teckna ett studentmedlemskap i något av de 5 facken ovanför.

Genom att klicka på "Mer info" kan se vilka villkor och förmåner de 5 fackförbunden erbjuder dig som jobbar som slamsugare. Du hittar även vår recension av fackförbundet samt omdömen från andra medlemmar som också jobbar inom fastighet, installation, skötsel. Vill du istället läsa mer om eller bli medlem i något av de 5 fackförbunden i tabellen, klicka på knappen "Gå till facket" så kommer du direkt till fackförbundets hemsida.

Är du osäker på vilket fackförbund du ska välja kan du fråga andra som också jobbar som slamsugare vilket fackförbund dom är med i.

Hjälpte den här sidan dig? JA NEJ

Vad är det du behöver hjälp med?

Ditt namn:

Din e-mailadress (om du vill ha svar):

Skicka