Fackförbund för manusförfattare

Filtrera enligt din profil

5 fackförbund hittades

Rekommenderas
Omdöme Medlemmar Inkomstförsäkring Kostnad
Omdöme 4.7/5
Medlemmar ca 72 000 Inkomstförsäkring Ingår Avgift 0 kr/mån
Omdöme 4.6/5
Medlemmar ca 20 000 Inkomstförsäkring Ingår Avgift 0 kr/mån
Omdöme 3.9/5
Medlemmar ca 2 600 Inkomstförsäkring Ingår ej Avgift kr/mån
Omdöme 3.8/5
Medlemmar ca 8 000 Inkomstförsäkring Ingår ej Avgift 195-300 kr/mån
Omdöme 3.5/5
Medlemmar ca 1 800 Inkomstförsäkring Ingår ej Avgift kr/mån

Välj rätt fackförbund om du arbetar som manusförfattare

Som manusförfattare har du möjlighet att bli medlem i något av de fackförbund som visas i listan ovanför. För närvarande finns det 5 fackförbund som du kan bli medlem i som manusförfattare. Ibland räcker det dock inte med att du arbetar som manusförfattare utan vissa fackförbund kräver även att du har tagit eller håller på att ta en examen i en akademisk utbildning, helst inom film, radio, tv. Om du studerar och har tänkt att jobba som manusförfattare senare så kan du i de flesta fall teckna ett studentmedlemskap i något av de 5 facken ovanför.

Genom att klicka på "Mer info" kan se vilka villkor och förmåner de 5 fackförbunden erbjuder dig som jobbar som manusförfattare. Du hittar även vår recension av fackförbundet samt omdömen från andra medlemmar som också jobbar inom film, radio, tv. Vill du istället läsa mer om eller bli medlem i något av de 5 fackförbunden i tabellen, klicka på knappen "Gå till facket" så kommer du direkt till fackförbundets hemsida.

Är du osäker på vilket fackförbund du ska välja kan du fråga andra som också jobbar som manusförfattare vilket fackförbund dom är med i.

Hjälpte den här sidan dig? JA NEJ

Vad är det du behöver hjälp med?

Ditt namn:

Din e-mailadress (om du vill ha svar):

Skicka