Fackförbund för forskningsassistent

Filtrera enligt din profil

4 fackförbund hittades

Rekommenderas
Omdöme Medlemmar Inkomstförsäkring Kostnad
Omdöme 4.8/5
Medlemmar ca 660 000 Inkomstförsäkring Ingår Avgift 0 kr/mån
Omdöme 4.7/5
Medlemmar ca 72 000 Inkomstförsäkring Ingår Avgift 80-250 kr/mån
Omdöme 4.7/5
Medlemmar ca 33 000 Inkomstförsäkring Ingår Avgift 0 kr/mån
Omdöme 4.1/5
Medlemmar ca 12 000 Inkomstförsäkring Ingår Avgift 0 kr/mån

Välj rätt fackförbund om du arbetar som forskningsassistent

Som forskningsassistent har du möjlighet att bli medlem i något av de fackförbund som visas i listan ovanför. För närvarande finns det 4 fackförbund som du kan bli medlem i som forskningsassistent. Ibland räcker det dock inte med att du arbetar som forskningsassistent utan vissa fackförbund kräver även att du har tagit eller håller på att ta en examen i en akademisk utbildning, helst inom forskning & naturvetenskap. Om du studerar och har tänkt att jobba som forskningsassistent senare så kan du i de flesta fall teckna ett studentmedlemskap i något av de 4 facken ovanför.

Genom att klicka på "Läs recension" kan se vilka villkor och förmåner de 4 fackförbunden erbjuder dig som jobbar som forskningsassistent. Du hittar även vår recension av fackförbundet samt omdömen från andra medlemmar som också jobbar inom forskning & naturvetenskap. Vill du istället läsa mer om eller bli medlem i något av de 4 fackförbunden i tabellen, klicka på knappen "Gå till facket" så kommer du direkt till fackförbundets hemsida.

Är du osäker på vilket fackförbund du ska välja kan du fråga andra som också jobbar som forskningsassistent vilket fackförbund dom är med i.

Hjälpte den här sidan dig? JA NEJ

Vad är det du behöver hjälp med?

Ditt namn:

Din e-mailadress (om du vill ha svar):

Skicka