Fackförbund för verkmästare

Filtrera enligt din profil

6 fackförbund hittades

Rekommenderas
Omdöme Medlemmar Inkomstförsäkring Kostnad
Omdöme 4.8/5
Medlemmar ca 660 000 Inkomstförsäkring Ingår Avgift 0 kr/mån
Omdöme 4.7/5
Medlemmar ca 72 000 Inkomstförsäkring Ingår Avgift 80-250 kr/mån
Omdöme 4.6/5
Medlemmar ca 142 000 Inkomstförsäkring Ingår Avgift 60-230 kr/mån
Omdöme 4.0/5
Medlemmar ca 16 000 Inkomstförsäkring Ingår ej Avgift 129 kr/mån
Omdöme 3.3/5
Medlemmar ca 325 000 Inkomstförsäkring Ingår ej Avgift 200-550 kr/mån

Välj rätt fackförbund om du arbetar som verkmästare

Som verkmästare har du möjlighet att bli medlem i något av de fackförbund som visas i listan ovanför. För närvarande finns det 5 fackförbund som du kan bli medlem i som verkmästare. Ibland räcker det dock inte med att du arbetar som verkmästare utan vissa fackförbund kräver även att du har tagit eller håller på att ta en examen i en akademisk utbildning, helst inom industri & produktion. Om du studerar och har tänkt att jobba som verkmästare senare så kan du i de flesta fall teckna ett studentmedlemskap i något av de 5 facken ovanför.

Genom att klicka på "Läs recension" kan se vilka villkor och förmåner de 5 fackförbunden erbjuder dig som jobbar som verkmästare. Du hittar även vår recension av fackförbundet samt omdömen från andra medlemmar som också jobbar inom industri & produktion. Vill du istället läsa mer om eller bli medlem i något av de 5 fackförbunden i tabellen, klicka på knappen "Gå till facket" så kommer du direkt till fackförbundets hemsida.

Är du osäker på vilket fackförbund du ska välja kan du fråga andra som också jobbar som verkmästare vilket fackförbund dom är med i.

Hjälpte den här sidan dig? JA NEJ

Vad är det du behöver hjälp med?

Ditt namn:

Din e-mailadress (om du vill ha svar):

Skicka