Fackförbund för redaktionsassistent

Filtrera
Din profil
Populära val

3 fackförbund hittades

Rekommenderas för redaktionsassistent
Omdöme Medlemmar Inkomstförsäkring Kostnad
Medlemmar 3 000 Inkomstförsäkring Ingår ej Avgift 44–464 kr
Medlemmar 20 000 Inkomstförsäkring Ingår Avgift 191–279 kr
Medlemmar 15 000 Inkomstförsäkring Ingår Avgift 100–355 kr
Visa fler fackförbund (-7 st)

Välj rätt fackförbund om du arbetar som redaktionsassistent

Som redaktionsassistent har du möjlighet att bli medlem i något av fackförbunden i listan ovanför. Just nu finns det 3 fackförbund som organiserar yrket redaktionsassistent.

De flesta fackförbund kräver att du arbetar som redaktionsassistent för att bli medlem, ibland inom en specifik bransch. I vissa fackförbund kan du också bli medlem om du studerar en utbildning som är relevant för att jobba som redaktionsassistent i framtiden, eller har en utbildning sedan tidigare som uppfyller fackförbundets krav.

De fackförbund som visas i tabellen är förslag på vad som kan passa för dig som redaktionsassistent. Du bör dock alltid titta närmare på om du uppfyller fackförbundets specifika krav och kontakta fackförbundet i fråga om du är osäker på om du kan bli medlem.

Så väljer du rätt fackförbund

Vår betygsättning av fackförbunden är baserade på de förmåner och det stöd som förbundet erbjuder sina medlemmar. Även om ett fackförbund har fått högre betyg än ett annat, är det bra om du tittar närmare på de olika förbundens erbjudanden och funderar på vilket fackförbund som bäst möter dina önskemål.

Genom att klicka på fackförbundens logotyper i tabellen ovan kan du läsa vårt omdöme om varje fackförbund. Där kan du också se vilka förmåner som fackförbundet erbjuder, och omdömen från medlemmar som har erfarenhet av fackförbundets stöd.

Ett annat tips för att välja fackförbund är att fråga andra som jobbar som redaktionsassistent. De har säkert erfarenheter som kan hjälpa dig i ditt eget val.

Bli medlem i ett fackförbund

Vill du bli medlem i något av fackförbunden i tabellen kan du klicka på knappen Gå till facket. Då kommer du direkt till fackförbundets hemsida och kan följa instruktionerna för att gå med.

Hjälpte den här sidan dig? JA NEJ

Vad är det du behöver hjälp med?

Ditt namn:

Din e-mailadress (om du vill ha svar):

Skicka