Om Fackförbund.com

Fackförbund.com startades 2014 och är en oberoende jämförelsetjänst som gör det enkelt för dig att jämföra alla svenska fackförbund och se vilket som är bäst för dig. Vi jämför alla fackförbund på den svenska marknaden och ger dig även omdömen & betyg från nuvarande och tidigare medlemmar. Du hittar även svar på alla frågor du har om fackförbund och arbete generellt.

Kort info om Fackförbund.com

2014

startades sajten

+15 000

besökare/mån

60

fackförbund

+50

frågor & svar

Hur finansieras Fackförbund.com?

Tjänsten finansieras genom att vi får ersättning från fackförbunden för varje ny medlem vi förmedlar. Ersättningen gör att vi kan erbjuda tjänsten kostnadsfritt för dig som konsument och ständigt utveckla den så att den blir bättre.

Eftersom du väljer själv hur du filtrerar och sorterar i jämförelsetabellerna kan du vara säker på alternativen som visas överst är det bästa för dig. Du behöver inte heller vara orolig att du betalar mer om du klickar dig vidare till ett fack från Fackförbund.com jämfört med om du går direkt till operatörens hemsida, det är samma erbjudande oavsett.

Vilket företag står bakom Fackförbund.com?

Fackförbund.com ägs och drivs av Comparico AB som även står bakom bl.a. A-kassa.se och Inkomstförsäkring.se. På företaget jobbar både journalister och ekonomer som har bred kunskap om fackrelaterade frågor.

Har du frågor angående tjänsten eller information på sajten är du välkommen att kontakta oss här.

Evelina Grenehed
Skribent

Ägarinformation

Ägare

Comparico AB

Adress

Salagatan 16A

Postnummer + ort

75330 Uppsala

Organisationsnummer

556851-2312

Hemsida

www.comparico.se

E-postadress

info@comparico.se