Fackförbund för kommendör

Filtrera
Din profil

2 fackförbund hittades

Rekommenderas
Omdöme Medlemmar Inkomstförsäkring Kostnad
Medlemmar 13 500 Inkomstförsäkring Ingår ej Avgift 160–250 kr
Medlemmar 4 500 Inkomstförsäkring Ingår ej Avgift 40–310 kr

Välj rätt fackförbund om du arbetar som kommendör

Som kommendör har du möjlighet att bli medlem i något av de fackförbund som visas i listan ovanför. För närvarande finns det 2 fackförbund som du kan bli medlem i som kommendör. Ibland räcker det dock inte med att du arbetar som kommendör utan vissa fackförbund kräver även att du har tagit eller håller på att ta en examen i en akademisk utbildning, helst inom räddning, polis, säkerhet. Om du studerar och har tänkt att jobba som kommendör senare så kan du i de flesta fall teckna ett studentmedlemskap i något av de 2 facken ovanför.

Genom att klicka på "Mer info" kan se vilka villkor och förmåner de 2 fackförbunden erbjuder dig som jobbar som kommendör. Du hittar även vår recension av fackförbundet samt omdömen från andra medlemmar som också jobbar inom räddning, polis, säkerhet. Vill du istället läsa mer om eller bli medlem i något av de 2 fackförbunden i tabellen, klicka på knappen "Gå till facket" så kommer du direkt till fackförbundets hemsida.

Är du osäker på vilket fackförbund du ska välja kan du fråga andra som också jobbar som kommendör vilket fackförbund dom är med i.

Hjälpte den här sidan dig? JA NEJ

Vad är det du behöver hjälp med?

Ditt namn:

Din e-mailadress (om du vill ha svar):

Skicka