Fackförbund för båtmekaniker

Filtrera
Din profil

0 fackförbund hittades

Omdöme Medlemmar Inkomstförsäkring Kostnad

Välj rätt fackförbund om du arbetar som båtmekaniker

Som båtmekaniker har du möjlighet att bli medlem i något av de fackförbund som visas i listan ovanför. För närvarande finns det 57 fackförbund som du kan bli medlem i som båtmekaniker. Ibland räcker det dock inte med att du arbetar som båtmekaniker utan vissa fackförbund kräver även att du har tagit eller håller på att ta en examen i en akademisk utbildning, helst inom sjö & kust. Om du studerar och har tänkt att jobba som båtmekaniker senare så kan du i de flesta fall teckna ett studentmedlemskap i något av de 57 facken ovanför.

Genom att klicka på "Mer info" kan se vilka villkor och förmåner de 57 fackförbunden erbjuder dig som jobbar som båtmekaniker. Du hittar även vår recension av fackförbundet samt omdömen från andra medlemmar som också jobbar inom sjö & kust. Vill du istället läsa mer om eller bli medlem i något av de 57 fackförbunden i tabellen, klicka på knappen "Gå till facket" så kommer du direkt till fackförbundets hemsida.

Är du osäker på vilket fackförbund du ska välja kan du fråga andra som också jobbar som båtmekaniker vilket fackförbund dom är med i.

Hjälpte den här sidan dig? JA NEJ

Vad är det du behöver hjälp med?

Ditt namn:

Din e-mailadress (om du vill ha svar):

Skicka