Fackförbund för yrkesfiskare

Filtrera enligt din profil

5 fackförbund hittades

Rekommenderas
Omdöme Medlemmar Inkomstförsäkring Kostnad
Omdöme 4.7/5
Medlemmar ca 72 000 Inkomstförsäkring Ingår Avgift 0 kr/mån
Omdöme 4.0/5
Medlemmar ca 110 000 Inkomstförsäkring Ingår Avgift 0 kr/mån
Omdöme 3.5/5
Medlemmar ca 1 300 Inkomstförsäkring Ingår ej Avgift 0 kr/mån
Omdöme 3.4/5
Medlemmar ca 1 800 Inkomstförsäkring Ingår ej Avgift 75-262 kr/mån
Omdöme 3.3/5
Medlemmar ca 6 000 Inkomstförsäkring Ingår ej Avgift kr/mån

Välj rätt fackförbund om du arbetar som yrkesfiskare

Som yrkesfiskare har du möjlighet att bli medlem i något av de fackförbund som visas i listan ovanför. För närvarande finns det 5 fackförbund som du kan bli medlem i som yrkesfiskare. Ibland räcker det dock inte med att du arbetar som yrkesfiskare utan vissa fackförbund kräver även att du har tagit eller håller på att ta en examen i en akademisk utbildning, helst inom sjö & kust. Om du studerar och har tänkt att jobba som yrkesfiskare senare så kan du i de flesta fall teckna ett studentmedlemskap i något av de 5 facken ovanför.

Genom att klicka på "Läs recension" kan se vilka villkor och förmåner de 5 fackförbunden erbjuder dig som jobbar som yrkesfiskare. Du hittar även vår recension av fackförbundet samt omdömen från andra medlemmar som också jobbar inom sjö & kust. Vill du istället läsa mer om eller bli medlem i något av de 5 fackförbunden i tabellen, klicka på knappen "Gå till facket" så kommer du direkt till fackförbundets hemsida.

Är du osäker på vilket fackförbund du ska välja kan du fråga andra som också jobbar som yrkesfiskare vilket fackförbund dom är med i.

Hjälpte den här sidan dig? JA NEJ

Vad är det du behöver hjälp med?

Ditt namn:

Din e-mailadress (om du vill ha svar):

Skicka