Fackförbund för distriktsveterinär

Filtrera
Din profil

2 fackförbund hittades

Rekommenderas
Omdöme Medlemmar Inkomstförsäkring Kostnad
Medlemmar 33 000 Inkomstförsäkring Ingår Avgift 100–250 kr
Medlemmar 3 200 Inkomstförsäkring Ingår Avgift 50–420 kr

Välj rätt fackförbund om du arbetar som distriktsveterinär

Som distriktsveterinär har du möjlighet att bli medlem i något av de fackförbund som visas i listan ovanför. För närvarande finns det 2 fackförbund som du kan bli medlem i som distriktsveterinär. Ibland räcker det dock inte med att du arbetar som distriktsveterinär utan vissa fackförbund kräver även att du har tagit eller håller på att ta en examen i en akademisk utbildning, helst inom sjukvård & hälsa. Om du studerar och har tänkt att jobba som distriktsveterinär senare så kan du i de flesta fall teckna ett studentmedlemskap i något av de 2 facken ovanför.

Genom att klicka på "Mer info" kan se vilka villkor och förmåner de 2 fackförbunden erbjuder dig som jobbar som distriktsveterinär. Du hittar även vår recension av fackförbundet samt omdömen från andra medlemmar som också jobbar inom sjukvård & hälsa. Vill du istället läsa mer om eller bli medlem i något av de 2 fackförbunden i tabellen, klicka på knappen "Gå till facket" så kommer du direkt till fackförbundets hemsida.

Är du osäker på vilket fackförbund du ska välja kan du fråga andra som också jobbar som distriktsveterinär vilket fackförbund dom är med i.

Hjälpte den här sidan dig? JA NEJ

Vad är det du behöver hjälp med?

Ditt namn:

Din e-mailadress (om du vill ha svar):

Skicka