Fackförbund för hundskötare

Filtrera enligt din profil

4 fackförbund hittades

Rekommenderas
Omdöme Medlemmar Inkomstförsäkring Kostnad
Omdöme 4.7/5
Medlemmar ca 72 000 Inkomstförsäkring Ingår Avgift 0 kr/mån
Omdöme 4.7/5
Medlemmar ca 33 000 Inkomstförsäkring Ingår Avgift 0 kr/mån
Omdöme 3.8/5
Medlemmar ca 50 000 Inkomstförsäkring Ingår Avgift 317-493 kr/mån
Omdöme 3.3/5
Medlemmar ca 1 100 Inkomstförsäkring Ingår Avgift 225 kr/mån

Välj rätt fackförbund om du arbetar som hundskötare

Som hundskötare har du möjlighet att bli medlem i något av de fackförbund som visas i listan ovanför. För närvarande finns det 4 fackförbund som du kan bli medlem i som hundskötare. Ibland räcker det dock inte med att du arbetar som hundskötare utan vissa fackförbund kräver även att du har tagit eller håller på att ta en examen i en akademisk utbildning, helst inom skog & lantbruk. Om du studerar och har tänkt att jobba som hundskötare senare så kan du i de flesta fall teckna ett studentmedlemskap i något av de 4 facken ovanför.

Genom att klicka på "Mer info" kan se vilka villkor och förmåner de 4 fackförbunden erbjuder dig som jobbar som hundskötare. Du hittar även vår recension av fackförbundet samt omdömen från andra medlemmar som också jobbar inom skog & lantbruk. Vill du istället läsa mer om eller bli medlem i något av de 4 fackförbunden i tabellen, klicka på knappen "Gå till facket" så kommer du direkt till fackförbundets hemsida.

Är du osäker på vilket fackförbund du ska välja kan du fråga andra som också jobbar som hundskötare vilket fackförbund dom är med i.

Hjälpte den här sidan dig? JA NEJ

Vad är det du behöver hjälp med?

Ditt namn:

Din e-mailadress (om du vill ha svar):

Skicka