Fackförbund för bildlärare

Filtrera
Din profil

2 fackförbund hittades

Rekommenderas
Omdöme Medlemmar Inkomstförsäkring Kostnad
Medlemmar 90 000 Inkomstförsäkring Ingår Avgift 100–300 kr
Medlemmar 234 000 Inkomstförsäkring Ingår Avgift 150–290 kr

Välj rätt fackförbund om du arbetar som bildlärare

Som bildlärare har du möjlighet att bli medlem i något av de fackförbund som visas i listan ovanför. För närvarande finns det 2 fackförbund som du kan bli medlem i som bildlärare. Ibland räcker det dock inte med att du arbetar som bildlärare utan vissa fackförbund kräver även att du har tagit eller håller på att ta en examen i en akademisk utbildning, helst inom skola & utbildning. Om du studerar och har tänkt att jobba som bildlärare senare så kan du i de flesta fall teckna ett studentmedlemskap i något av de 2 facken ovanför.

Genom att klicka på "Mer info" kan se vilka villkor och förmåner de 2 fackförbunden erbjuder dig som jobbar som bildlärare. Du hittar även vår recension av fackförbundet samt omdömen från andra medlemmar som också jobbar inom skola & utbildning. Vill du istället läsa mer om eller bli medlem i något av de 2 fackförbunden i tabellen, klicka på knappen "Gå till facket" så kommer du direkt till fackförbundets hemsida.

Är du osäker på vilket fackförbund du ska välja kan du fråga andra som också jobbar som bildlärare vilket fackförbund dom är med i.

Hjälpte den här sidan dig? JA NEJ

Vad är det du behöver hjälp med?

Ditt namn:

Din e-mailadress (om du vill ha svar):

Skicka