Fackförbund för dövtolk

Filtrera
Din profil

3 fackförbund hittades

Rekommenderas
Omdöme Medlemmar Inkomstförsäkring Kostnad
Medlemmar 660 000 Inkomstförsäkring Ingår Avgift 0 kr/mån
Medlemmar 20 000 Inkomstförsäkring Ingår Avgift 191–279 kr
Medlemmar 110 000 Inkomstförsäkring Ingår Avgift 50–288 kr

Välj rätt fackförbund om du arbetar som dövtolk

Som dövtolk har du möjlighet att bli medlem i något av de fackförbund som visas i listan ovanför. För närvarande finns det 3 fackförbund som du kan bli medlem i som dövtolk. Ibland räcker det dock inte med att du arbetar som dövtolk utan vissa fackförbund kräver även att du har tagit eller håller på att ta en examen i en akademisk utbildning, helst inom socialt arbete. Om du studerar och har tänkt att jobba som dövtolk senare så kan du i de flesta fall teckna ett studentmedlemskap i något av de 3 facken ovanför.

Genom att klicka på "Mer info" kan se vilka villkor och förmåner de 3 fackförbunden erbjuder dig som jobbar som dövtolk. Du hittar även vår recension av fackförbundet samt omdömen från andra medlemmar som också jobbar inom socialt arbete. Vill du istället läsa mer om eller bli medlem i något av de 3 fackförbunden i tabellen, klicka på knappen "Gå till facket" så kommer du direkt till fackförbundets hemsida.

Är du osäker på vilket fackförbund du ska välja kan du fråga andra som också jobbar som dövtolk vilket fackförbund dom är med i.

Hjälpte den här sidan dig? JA NEJ

Vad är det du behöver hjälp med?

Ditt namn:

Din e-mailadress (om du vill ha svar):

Skicka