Fackförbund för socialterapeut

Filtrera
Din profil

1 fackförbund hittades

Rekommenderas
Omdöme Medlemmar Inkomstförsäkring Kostnad
Medlemmar 72 000 Inkomstförsäkring Ingår Avgift 94–260 kr

Välj rätt fackförbund om du arbetar som socialterapeut

Som socialterapeut har du möjlighet att bli medlem i något av de fackförbund som visas i listan ovanför. För närvarande finns det 1 fackförbund som du kan bli medlem i som socialterapeut. Ibland räcker det dock inte med att du arbetar som socialterapeut utan vissa fackförbund kräver även att du har tagit eller håller på att ta en examen i en akademisk utbildning, helst inom socialt arbete. Om du studerar och har tänkt att jobba som socialterapeut senare så kan du i de flesta fall teckna ett studentmedlemskap i något av de 1 facken ovanför.

Genom att klicka på "Mer info" kan se vilka villkor och förmåner de 1 fackförbunden erbjuder dig som jobbar som socialterapeut. Du hittar även vår recension av fackförbundet samt omdömen från andra medlemmar som också jobbar inom socialt arbete. Vill du istället läsa mer om eller bli medlem i något av de 1 fackförbunden i tabellen, klicka på knappen "Gå till facket" så kommer du direkt till fackförbundets hemsida.

Är du osäker på vilket fackförbund du ska välja kan du fråga andra som också jobbar som socialterapeut vilket fackförbund dom är med i.

Hjälpte den här sidan dig? JA NEJ

Vad är det du behöver hjälp med?

Ditt namn:

Din e-mailadress (om du vill ha svar):

Skicka