Fackförbund för fordonsmekaniker

Filtrera
Din profil

3 fackförbund hittades

Rekommenderas
Omdöme Medlemmar Inkomstförsäkring Kostnad
Medlemmar 500 000 Inkomstförsäkring Ingår Avgift 106–609 kr
Medlemmar 57 000 Inkomstförsäkring Ingår Avgift 96–588 kr
Medlemmar 110 000 Inkomstförsäkring Ingår Avgift 50–288 kr

Välj rätt fackförbund om du arbetar som fordonsmekaniker

Som fordonsmekaniker har du möjlighet att bli medlem i något av de fackförbund som visas i listan ovanför. För närvarande finns det 3 fackförbund som du kan bli medlem i som fordonsmekaniker. Ibland räcker det dock inte med att du arbetar som fordonsmekaniker utan vissa fackförbund kräver även att du har tagit eller håller på att ta en examen i en akademisk utbildning, helst inom trafik & transport. Om du studerar och har tänkt att jobba som fordonsmekaniker senare så kan du i de flesta fall teckna ett studentmedlemskap i något av de 3 facken ovanför.

Genom att klicka på "Mer info" kan se vilka villkor och förmåner de 3 fackförbunden erbjuder dig som jobbar som fordonsmekaniker. Du hittar även vår recension av fackförbundet samt omdömen från andra medlemmar som också jobbar inom trafik & transport. Vill du istället läsa mer om eller bli medlem i något av de 3 fackförbunden i tabellen, klicka på knappen "Gå till facket" så kommer du direkt till fackförbundets hemsida.

Är du osäker på vilket fackförbund du ska välja kan du fråga andra som också jobbar som fordonsmekaniker vilket fackförbund dom är med i.

Hjälpte den här sidan dig? JA NEJ

Vad är det du behöver hjälp med?

Ditt namn:

Din e-mailadress (om du vill ha svar):

Skicka