6 fackförbund att välja på som hr-adminstratör

Som hr-adminstratör har du möjlighet att bli medlem i något av fackförbunden i listan ovanför. Just nu finns det 6 fackförbund som organiserar yrket hr-adminstratör.

De flesta fackförbund kräver att du arbetar som hr-adminstratör för att bli medlem. I vissa fackförbund kan du också bli medlem om du studerar en utbildning som är relevant för att jobba som hr-adminstratör i framtiden, eller har en utbildning sedan tidigare som uppfyller fackförbundets krav.

De fackförbund som visas i tabellen är förslag på vad som kan passa för dig som hr-adminstratör. Du bör dock alltid titta närmare på om du uppfyller fackförbundets specifika krav och kontakta fackförbundet i fråga om du är osäker på om du kan bli medlem.

Så väljer du rätt fack för hr-adminstratör

Genom att klicka på fackförbunden i tabellen ovan kan du läsa mer om vad varje fackförbund erbjuder dig som hr-adminstratör. Där kan du också se vilka förmåner som fackförbundet erbjuder och omdömen från andra medlemmar.

Ett annat tips för att välja fackförbund är att fråga andra som jobbar som hr-adminstratör. De har säkert erfarenheter som kan hjälpa dig i ditt eget val.