Fackförbund.com startades 2014 och är en oberoende jämförelsetjänst som gör det enkelt för dig att jämföra alla svenska fackförbund och se vilket som är bäst för dig. Vi jämför alla fackförbund på den svenska marknaden och ger dig även omdömen & betyg från nuvarande och tidigare medlemmar. Du hittar även svar på alla frågor du har om fackförbund och arbete generellt.

Hur finansieras Fackförbund.com?

Tjänsten finansieras genom att vi får ersättning från fackförbunden för varje ny medlem vi förmedlar. Ersättningen gör att vi kan erbjuda tjänsten kostnadsfritt för dig som konsument och ständigt utveckla den så att den blir bättre.

Eftersom du väljer själv hur du filtrerar och sorterar i jämförelsetabellerna kan du vara säker på alternativen som visas överst är det bästa för dig. Du behöver inte heller vara orolig att du betalar mer om du klickar dig vidare till ett fack från Fackförbund.com jämfört med om du går direkt till operatörens hemsida, det är samma erbjudande oavsett.

Vilket företag står bakom Fackförbund.com?

Fackförbund.com ägs och drivs av Comparico AB som även står bakom bl.a. A-kassa.se och Inkomstförsäkring.se. På företaget jobbar både journalister och ekonomer som har bred kunskap om fackrelaterade frågor.

Har du frågor angående tjänsten eller information på sajten är du välkommen att kontakta oss här.

Vi som skriver för Fackförbund.com

Alexandra Stenvall

Alexandra Stenvall

Maila
Evelina Grenehed

Evelina Grenehed

Maila
Helena Darlöf

Helena Darlöf

Maila

Ägarinformation

Ägare
Comparico AB
Adress
S:t Olofsgatan 9b
Postnummer & ort
753 21 Uppsala
Organisationsnummer
556851-2321
Hemsida
www.comparico.se
E-postadress
info@comparico.se